Η εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς

Καλώς ήλθατε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρίας Helioenergy.

Η Εταιρεία μας ιδρύθηκε από τον Μπινόπουλο Στέλιο το 1992 με αντικείμενο την εμπορία καταναλωτικών προϊόντων και το 1998 εξελίχθηκε σε κατασκευαστική και επενδυτική εταιρεία στο χώρο των ακινήτων. Κατά την τελευταία δεκαετία κατασκεύασε και αξιοποίησε ακίνητα στην Βόρεια Ελλάδα και από το 2007 επεκτάθηκε και στον τομέα της ενεργείας με την κατασκευή και εκμετάλλευση ιδιοκτητών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενεργείας από ανανεώσιμες πηγές.

Μέχρι σήμερα κατασκεύασε και λειτουργεί 5 ιδιοκτήτους Φ/Β σταθμούς ενώ είναι σε εξέλιξη τρεις νέες παραγωγικές μονάδες. Παράλληλα κατασκευάζει Φ/Β στέγες και σταθμούς ιδιωτών, εμπορεύεται Φ/Β πάνελ, ηλεκτρικούς μετατροπές (inverters), βάσεις αλουμινίου, ενώ έχει παραδώσει σε λειτουργία περισσότερα από 60 έργα Φ/Β σταθμών και στεγών στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.

Κατέχοντας κατασκευαστικές και ενεργειακές γνώσεις, η εταιρεία μας έχει επεκταθεί στον χώρο του τουρισμού καθώς διαθέτει τρία καταλύματα σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Στόχος της εταιρεία μας στον τουρισμό είναι η κατασκευαστική και επενδυτική μελέτη υπερσύγχρονων καταλυμάτων, καθώς και η υλοποίηση του με ηλεκτρικά ανεξάρτητες και πράσινες λύσεις.

Εξοικονομήστε
ενέργεια τώρα!

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, για να σας εξηγήσουμε πως και εσείς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια!